Торговий відділ

Відкриття інтернет-магазину електротоварів

Шановні друзі та партнери, раді повідомити Вам про відкриття інтернет-магазину електротоварів 

https://etk-shop.com.ua/. Тепер купляти товари електротехнічного призначення стало надзвичайно просто, зручно і швидко. Кваліфіковані менеджери радо допоможуть Вам у підборі необхідного обладнання.

ПП «ЕТК» пропонує кращі електротовари і комплектуючі без зайвих переплат. Звертатися за покупками на сайт вигідно, так як при рівній якості електрообладнання ціни нижче, ніж у компаній-конкурентів. Доставка здійснюється по території всієї країни в короткі терміни.

В інтернет-каталозі завжди:

  • актуальна інформація про наявність;
  • є можливість підібрати високоякісну електропродукцію з необхідними технічними характеристиками в рамках Вашого бюджету;
  • легко отримати роз’яснення досвідчених фахівців. Які нададуть детальну консультацію по продукцію;
  • консультанти нададуть допомогу в підборі приладів по заданих параметрах
  • сервіс на висоті, а замовлення виконується в задані терміни;

Завдяки оперативній доставці, на сайті https://etk-shop.com.ua можуть здійснювати покупки з найвіддаленіших куточків країни. Питання оптових продажів розглядаються в індивідуальному порядку з кожним замовником на взаємовигідних умовах співпраці.

Електротехнічна продукція, що реалізується нашою компанією, це продукція провідних заводів виробників. Всі електротехнічні вироби відповідають встановленим стандартам і мають необхідні сертифікати відповідності, а це запорука безперебійної роботи обладнання.

Оптимальні ціни, кваліфікований і мотивований персонал, оперативність обслуговування все це виділяє нас серед конкурентів! У разі подорожчання товарів за проектом, або відсутності товару в наявності, фахівці компанії можуть запропонувати Вам аналоги товарів, виходячи з поставлених завдань.

 

Замовити дзвінок
* Ваше ім'я:
* Ваш номер телефону:

Запит відправлено. Ми обов'язково Вам зателефонуємо

×